Termeni si conditii

Pentru a folosi serviciile oferite de www.yepp.ro , va obligati sa:

A. furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul (formularele) de inregistrare

B. mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, SC. Yepp Interactive SA are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a siteului.

C. daca utilizati alt nume sau o adresa de e-mail care nu va apartine, inregistrarea va fi stearsa, accesul blocat si in cazul unor daune provocate membrilor comunitatii, sau site-ului datele vor fi oferite Politiei si organelor de ancheta

D. Va dati consimtamantul liber pentru a utiliza in mod gratuit, in diverse materiale tiparite, audio ,video si internet, numele, prenumele, localitatea de resedinta si fotografiiile sau materialele filmate de la evenimentele organizate de Yepp.

Da Nu
Sunteti de acord SA NU folositi site-ul si serviciile puse la dispozitie prin intermediul sau pentru a:

A. incarca, publica sau transmite in alt mod orice continut care este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica, discrimninare de orice fel sau este in alt mod ofensator.

B. intimida, ofensa sau rani minorii in orice mod

C. falsifica datele de identificare, sau sa le manipulati in alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul site-ului

D. incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate)

E. incarca, posta, difuza sau transmite in orice alt mod, orice tip de continut care incalca orice patent sau marca protejata, secret comercial, drept de autor, sau alte drepturi de proprietate ale oricarui tert.

F. incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop

G. incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice material care contine virusi sau orice alt tip de cod, fisiere, sau programe care sunt create sa distruga, intrerupa sau sa limiteze functionarea oricarui alt software, componente hardware sau echipament de telecomunicatii

H. interveni in, sau intrerupe serviciile sau serverele sau retelele conectate la site

I. incalca in mod intentionat sau nu, orice lege locala, nationala sau internationala, inclusiv, dar nu limitat la, orice regulament care are valoare de lege

J. colecta sau depozita date personale despre ceilalti membri utilizatori ai serviciilor www.yepp.ro

K. promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include dar nu este limitat la a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri clona

L. avea useri multipli in cadrul site-ului

M. se angaja in activitati comerciale, in lipsa permisiunii administratorului www.yepp.ro , prin oferirea spre vanzare a oricaror produse sau servicii

N. organizarea de concursuri sau tombole

Raspundere juridica. Despagubiri

1. Editorii si Utilizatorii www.yepp.ro sunt singurii responsabili de informatiile postate pe site.

Fiecare Utilizator al www.yepp.ro este direct raspunzator pentru orice fel de prejudiciu: material, de imagine, dar fara a se limita la acestea, fiind obligat sa acopere cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre Utilizatorul respectiv a clauzelor prezentului document.

Prevederile din alineatul precedent se aplica si in cazul prejudiciilor savarsite de Editori.

SC Yepp Interactive si www.yepp.ro sunt exonerate de raspundere in cazul producerii unor prejudicii cauzate de catre Utilizatori / Editori, in situatiile aratate mai sus.

2. Sunteti de acord sa despagubiti si sa protejati Sc Yepp Interactive , partenerii si angajatii de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie datorita sau reiesind din continutul mesajelor postate sau datorita folosirii serviciilor site-ului, conexiunii la site, violarii acestor reguli sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert.

3. Persoanele fizice sau juridice responsabile de incalcarea prevederilor din prezentul document vor suporta prevederile legislatiei in vigoare in Romania.Drepturi de autor. Preluarea informatiilor

4. Este interzisa copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a www.yepp.ro , cu exceptia afisarii pe ecranul unui computer personal si imprimarea sau descarcarea, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective.

5. Preluarea de informatii de catre alte media poate fi facuta numai cu mentiunea "SURSA: www.yepp.ro ", amplasata vizibil.

6. Elementele disponibile pentru download, imaginile, sunetele, inregistrarile audio si video, streamingul intra sub incidenta drepturilor de autor. Pentru a le putea utiliza partial sau integral este necesar acordul scris al Sc Yepp Interactive . Incalcarea acestei conditii este generatoare de conflict pe care Sc Yepp Interactive va urmari sa-l rezolve mai intai pe cale amiabila si apoi pe cale juridica.

7. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. Yepp Interactive S.A. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este reclama, marketing si publicitate precum si organizarea de campanii promotionale si atribuirea de premii.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: imputernicitul operatorului, partenerii contractuali ai operatorului si publicul larg pentru publicarea listei castigatorilor premiilor acordate in cadrul campaniilor promotionale.
Doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de S.C. Yepp Interactive S.A.
Da Nu
Nebifarea niciuneia dintre optiunile de mai sus reprezinta acordul implicit. Organizatorul nu conditioneaza participarea la concurs sau primirea premiilor de darea acestui acord. In cazul in care participantii nu sunt de acord cu prelucrarea acestor date, Organizatorul nu va face alte demersuri ulterioare in acest sens.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Sc Yepp Interactive SRL, Str. Ceasornicului, nr 17, Bucuresti.
De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.