Descopera

Te-ai gandit la nick-ul pe care il vei avea in comunitatea Yepp? Da? Atunci click pe butonul Creeaza-ti un cont Yepp, completeezi campurile profilului si devii membru Yepp!Intrece-te cu prietenii in pronosticuri!
YEPP 21 Mondial Rusia 2018
FA-TI CONT!

Grupuri

Echipele formate din prieteni care joaca Yepp. Poti creea tu un Grup nou, sau poti intra intr-un Grup deja existent care nu are lotul de 23 de membri complet. Joaca pentru a fi cel mai bun in Grupul tau!

 1. IA SI Pariaza
  23 Membri
  IA SI Pariaza

  0

 2. IMPREUNA MEREU
  23 Membri
  IMPREUNA MEREU

  0

 3. Caini adevarati
  23 Membri
  Caini adevarati

  Nimeni nu poate sa ne faca sa ne simtim inferiori fara permisiunea noastra

 1. Forum  Locul unde comunitatea Yepp intra in dialog pe teme de fotbal. Nu poti fi mereu de acord cu ceilalti. Precis ai opinia ta. Spune-o pe Forum si cateva mii de jucatori o pot citi si comenta.
 2. 05.10.2018 14:08 / scris de: The Editor (10 Comentarii)

  YEPP ARE NEVOIE DE TINE!

  Salut! Îți mulțumim pentru toți anii în care ai jucat Yepp alături de prietenii care te-au adus aici, pe care i-ai adus aici sau pe care ți i-... Citeste

 3. 15.07.2018 23:04 / scris de: The Editor (9 Comentarii)

  CEI MAI BUNI LA CATEGORIILE STATISTICE IN YEPP 21

  Maraton de 64 de meciuri in Yepp 21, un Mondial jucat integral aici, intre prieteni. Ne apropiem de miezul noptii, ora Campionilor. Haideti sa vedem c... Citeste

 4. Vezi mai mult »
 1. Vestiar  Blogul grupului. Aici comunici cu toti coechipierii in privat. Nu te vezi cu prietenii zi de zi sa stati la o bere si sa comentati ultimele rezultate. In Vestiar le poti demonstra mereu ca ai dreptate. Discutia nu trebuie sa se incheie cand barmanul striga "Ultima comanda!"