1. Editorial

  Intrece-te cu prietenii in pronosticuri intre 10 Iunie - 10 Iulie pe meciurile de la Campionatul European din Franta! Yepprietenul care va castiga va fi ultimul Campion din istoria www.yepp.ro inceputa in 2008 la Europeanul gazduit de Elvetia si Austria. Meciurile pe care nu le uiti, sunt cele pe care le traiesti cu prietenii! Atunci cand ati pus si pronosticuri intre voi, totul devine mai palpitant! Strange prietenii si intreceti-va sa vedeti cine e cel mai tare din grupul vostru! Aici, pariul se traieste la maxim. Intre prieteni.
  Stii cum e sa dai pronosticul cel mai bun din gasca. Nu te bucura doar castigul ci mai ales respectul pe care il primesti.
  Totusi, in offline va strangeti rar pentru asa atmosfera.
  Aici, poti trai aceste emotii in fiecare seara! Joaca Yepp alaturi de prietenii tai.
  N-o sa mai pariezi niciodata singur.

  Yepp! Between Friends

Premii

 1. Campionul Yepp 2 Alex Zaman premiat cu o excursie pentru doua persoane la Super Cupa Europei de la Monte Carlo!

 2. Campionul Yepp 2 AlexSteaua84 premiat cu o excursie pentru doua persoane pe un stadion legendar: Louis II din Monte Carlo!

 3. Campionul Yepp 3 Adis se bucura de premiul castigat: excursie pentru doua persoane pe Santiago Bernabeu la El Clasico!

 4. Campionul Yepp 3 Adis, titular in tribunele stadionului legendar Santiago Bernabeu la El Clasico, gratie premiului castigat in Yepp!

 5. Campionul Yepp 3 Adi Negroiu alias adis pe Santiago Bernabeu la El Clasico. Un premiu pentru doua persoane castigat in competitiile Yepp!

 6. Campionul Yepp 4 Traian Toader in Africa de Sud la Cupa Mondiala din 2012. O excursie premiu pentru doua persoane castigata in Yepp

 7. Campionul Yepp 4 pistolarii pe stadionul Finalei Cupei Mondiale din Africa de Sud! O excursie castigata in Yepp!

 8. Campionul Yepp 4 Traian Toader face poza la fata locului Cupei Mondiale din Africa de Sud in timpul excursiei premiu castigate in Yepp!

 9. Medaliatul cu bronz in Yepp 3 Marius si Bee, Premianta Fair-Play in excursie la Londra. Premiu castigat in Yepp!

 10. Medaliatul cu bronz in Yepp 3 Marius Ene, pe Stamford Bridge. Un premiu castigat in Yepp!

 11. Premianta Yepp Bee, inainte de un Chelsea - Arsenal, pe Stamford Bridge. O excursie premiu castigata in Yepp 3!

 12. Yepperii Mishu00, Ionuteu si Vicecampionul Yepp 4 Bobo09 pe Stade de France la Franta-Romania, excursie premiu castigata in Yepp de Bobo09!

 13. Vicecampionul Yepp 4 Bogdan Ivan alias Bobo09 fotografiat de prieteni pe Stade de France. Excursie premiu pentru doua persoane castigata in Yepp!

 14. Medaliatul cu bronz in Yepp 3 Cristi Tache alias BaiatuFrumos pe legendarul San Siro la meciul Milan-Inter, excursie premiu castigata in Yepp!

 15. Vicecampionul Yepp 6 lewisk pe Stamford Bridge la un Chelsea - Tottenham. Excursie pentru doua persoane, premiu castigat in Yepp!

 16. Tata si Fiu pe Stamford Bridge intr-o excursie unica, premiu castigat in competitiile Yepp!

 17. Vicecampionul Yepp 5 mihairol alaturi de iubita pe Amsteradm Arena. O excursie pentru 2 persoane, premiu castigat in Yepp!

 18. Vicecampionul Yepp 5 mihairol traieste emotiile unui meci al Vicecampioanei Mondiale Olanda pe Amsterdam Arena. Un premiu castigat in competitiile Yepp!

 19. Vicecampionul Yepp 2 pe arena celebra Stade de France. O excursie pentru doua persoane castigata in Yepp!

 20. Vicecampionul Yepp 2 pe un stadion de vis: Stade de France! O excursie de vis castigata in Yepp!

 21. Romeo Margina - Campionul Yepp 6 pe Santiago Bernabeu la El Clasico. Excursie pentru doua persoane, premiu castigat in Yepp!

 22. Romeo Margina - Campionul Yepp 6 pe Santiago Bernabeu la El Clasico alaturi de iubita lui. Excursie pentru doua persoane, premiu castigat in Yepp!

 23. Romeo Margina - Campionul Yepp 6 pe Santiago Bernabeu la El Clasico. Excursie pentru doua persoane, premiu castigat in Yepp!