Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
FORUM
alexmolico
alexmolico
Editorialist
ROMANIA - ALBANIA & Franta - Belarus
Scris Vineri, 03 Septembrie la 20:46:29

Buna seara prieteni. Cred ca multora dintre noi ne-a fost dor de Forumul Live al meciurilor pe care le jucati in Yepp.

:)

Suntem din nou impreuna dupa finala Cupei Mondiale castigate de Spania in fata Olandei in reprizele de prelungire. Azi, Romania, ultima echipa care a invins Spania intr-un meci amical, intalneste intr-o partida oficiala Albania. E primul meci din campania de calificare la Euro 2012. Avem jucatori indisponibili, insa Romania a recastigat pentru acest meci pe cel de-al 12-lea jucator. Da, stadionul va fi plin la Piatra Neamt, chiar daca adversarul nu e unul bine cotat, iar la noi in Yepp, se simte refresh-ul in ceea ce priveste intentia de bet. Ca niciodata, se pariaza masiv pe 1-solist intr-un meci al tricolorilor. 78 % dintre voi ati betuit 1-pauza, 96 % 1-final. 2-0 e scorul cel mai pariat, iar Daniel Nicuilae, cel mai betuit marcator. Pentru X sau 2-final au pariat extrem de putini yepperi. 2-ul este un bet liliputan. Numai 31 de jucatori au riscat maxim pe o victorie albaneza.

Nu s-a intors chiar toata lumea din vacanta, insa cine s-a intors are un obiectiv clar in aceasta seara: victoria Romaniei.

Imi doresc si eu sa avem parte de ea!

Content
19:45
Concordia
Chiajna
Pandurii

21:45
Bayern
Munich
Chelsea

$('#s3').cycle({
		    fx:     'turnLeft',