Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
FORUM
alexmolico
alexmolico
Editorialist
You never bet alone. Since... Yepp!
Scris Joi, 15 Iulie la 01:40:11

S-a facut deja maine! Acel maine care inseamna vacanta.

Am trecut de minutul 90. Vom incheia aventura pe Forum in "prelungirile" Yepp 5. Asa cum s-a incheiat de altfel si Cupa Mondiala din Africa de Sud.

Simtim efortul emotional si fizic la capatul unui Mondial de poveste, primul Football, Bets, Friends.
Parca in sfarsit ii intelegem pe atacantii care in minutul 110 nu mai au forta de a sprinta spre poarta adversa.
Dar, ei sunt obositi si oarecum impacati cu gandul ca o eliminare in aceste reprize de prelungire sau imediat dupa, la "loteria" penalty-urilor de departajare ii va ajuta sa accepte mai usor infrangerea, in vreme ce noi suntem invingatori. Nu va mint. E timpul sa ne oprim si sa privim tabela de marcaj. Am castigat meciul.

:)

Dar am continuat sa ramanem in "teren". Pentru ca tot mai multi baieti si fete si-ar dori ca Yepp sa se joace fara pauze.
A venit timpul sa ne bucuram de victorie.

Big Ben da ora exacta la care se raporteaza toate fusurile orare ale acestei Lumi. Big Yepp da ora exacta in bet. Un bet pe care din 14 Mai 2008 nu-l mai puneti singuri. Ii aveti coechipieri si adversari pe prietenii alaturi de care fotbalul si viata au farmec si povesti.

Sa castigam cat mai multe dintre pariurile cu viata si sa-i avem langa noi pe prietenii sinceri castigati in offline dar si in online!

You never bet alone. Since... Yepp!

Content
19:45
Concordia
Chiajna
Pandurii

21:45
Bayern
Munich
Chelsea

$('#s3').cycle({
		    fx:     'turnLeft',