claudinho
|
multumesc,
Scris Miercuri, 14 Iulie la 22:26:49
"Quote" Huginn, Miercuri, 14 Iulie la 22:09
claudinho
Tu eşti un luptător din fire ceea ce este lăudabil,poate ai şi stânjenit cândva (dar cine dintre cei mai pătimaşi de pe aici nu a făcut-o la un moment dat?...:) dar este apreciabil gestul tău,se ştie că orgoliul este o fiară adeseori,ne domină...:)
Inspirată şi alegerea C.Ex!
Felicitări!
PS:Show must go on! Urmează Y6 şi evident "Derby de Romania" Dinamo-Steaua
Are you ready? :)
abia astept,sper sa fie un derby cum nu am mai trait de mult adica cu o victorie a stelei,sper ca anul acesta sa ma pot bucura si eu dupa atita seceta
|
|
|
Citez postul membrului claudinho scris Miercuri, 14 Iulie la 22:09:17
multumesc,
abia astept,sper sa fie un derby cum nu am mai trait de mult adica cu o victorie a stelei,sper ca anul acesta sa ma pot bucura si eu dupa atita seceta
|
sushi
|
Huginne :)
Scris Miercuri, 14 Iulie la 22:24:05
"Quote" Huginn, Miercuri, 14 Iulie la 22:09
claudinho
Tu eşti un luptător din fire ceea ce este lăudabil,poate ai şi stânjenit cândva (dar cine dintre cei mai pătimaşi de pe aici nu a făcut-o la un moment dat?...:) dar este apreciabil gestul tău,se ştie că orgoliul este o fiară adeseori,ne domină...:)
Felicitări!
Esti "flamand" dupa "Derby de Romania" :)) Sincer, si io abia astept! :)
|
|
|
Citez postul membrului sushi scris Miercuri, 14 Iulie la 22:09:17
Huginne :)
Esti "flamand" dupa "Derby de Romania" :)) Sincer, si io abia astept! :)
|
Huginn
Scouter
|
claudinho
Scris Miercuri, 14 Iulie la 22:09:17
Felicitări!
|
|
|
Citez postul membrului Huginn scris Miercuri, 14 Iulie la 22:09:17
claudinho
Felicitări!
|
contele
|
claudinho
Scris Miercuri, 14 Iulie la 21:59:04
Felicitari pentru nominalizarea ta si sa nu uiti de aceasta nominalizare nici atunci cand vine vorba despre Dinamo ! Erai campion la polemica inainte ... vreau sa vad schimbarea ;)
|
|
|
Citez postul membrului contele scris Miercuri, 14 Iulie la 21:59:04
claudinho
Felicitari pentru nominalizarea ta si sa nu uiti de aceasta nominalizare nici atunci cand vine vorba despre Dinamo ! Erai campion la polemica inainte ... vreau sa vad schimbarea ;)
|
Robi87
|
Vacanta placuta Yepp!
Scris Miercuri, 14 Iulie la 21:58:11
Ne auzim prin peluza,pe la antrenamente,si ne reintalnim pe 14 sept., cand incepem o noua editie yepp.
A fost o editie frumoasa,in care fair-play a fost un laitmotiv pt yepp 5.
Sa ne revedem mai inspirati si cu pofta de fotbal.Numai bine tuturor!
|
|
|
Citez postul membrului Robi87 scris Miercuri, 14 Iulie la 21:58:11
Vacanta placuta Yepp!
Ne auzim prin peluza,pe la antrenamente,si ne reintalnim pe 14 sept., cand incepem o noua editie yepp.
A fost o editie frumoasa,in care fair-play a fost un laitmotiv pt yepp 5.
Sa ne revedem mai inspirati si cu pofta de fotbal.Numai bine tuturor!
|
claudinho
|
..
Scris Miercuri, 14 Iulie la 21:54:37
gestul pe care l-am facut eu ar fi trebuit sa-l faca toata lumea,usain bolt a spus azi la televizor ceva,un reporter la intrebat daca ii e frica ca o sa-l infringa Asafa powel la competitia ce urmeaza si el a raspuns :primul lucru pe care antrenorul m-a invatat a fost sa stiu sa pierd si abia apoi sa cistig.Acest lucru ar trebuii sa-l invatam toti
|
|
|
Citez postul membrului claudinho scris Miercuri, 14 Iulie la 21:54:37
..
gestul pe care l-am facut eu ar fi trebuit sa-l faca toata lumea,usain bolt a spus azi la televizor ceva,un reporter la intrebat daca ii e frica ca o sa-l infringa Asafa powel la competitia ce urmeaza si el a raspuns :primul lucru pe care antrenorul m-a invatat a fost sa stiu sa pierd si abia apoi sa cistig.Acest lucru ar trebuii sa-l invatam toti
|
claudinho
|
sal yepp
Scris Miercuri, 14 Iulie la 21:49:40
acum am ajuns si eu acasa ,si am ramas frumos impresionat de premiul primit ,va multumesc
|
|
|
Citez postul membrului claudinho scris Miercuri, 14 Iulie la 21:49:40
sal yepp
acum am ajuns si eu acasa ,si am ramas frumos impresionat de premiul primit ,va multumesc
|
Florianbala
|
pai
Scris Miercuri, 14 Iulie la 21:45:39
sal
nu crezi ca e cam tarziu? pana pe 14 septembrie. o sa fie multe meciuri interesante in campionatul Romaniei si in cele straine?
e normal,toti avem nevoie de o vacanta atat Coach cat si Alex...vac.placuta si bafta in yepp6
|
|
|
Citez postul membrului Florianbala scris Miercuri, 14 Iulie la 21:44:39
pai
e normal,toti avem nevoie de o vacanta atat Coach cat si Alex...vac.placuta si bafta in yepp6
|
sushi
|
Vacanta placuta Yepp, vacanta placuta Alex, vacanta placuta Coach!
Scris Miercuri, 14 Iulie la 21:45:01
Ne vedem in Septembrie! :)
|
|
|
Citez postul membrului sushi scris Miercuri, 14 Iulie la 21:45:01
Vacanta placuta Yepp, vacanta placuta Alex, vacanta placuta Coach!
Ne vedem in Septembrie! :)
|
ady_torres
|
sal
Scris Miercuri, 14 Iulie la 21:44:39
nu crezi ca e cam tarziu? pana pe 14 septembrie. o sa fie multe meciuri interesante in campionatul Romaniei si in cele straine?
|
|
|
Citez postul membrului ady_torres scris Miercuri, 14 Iulie la 21:44:39
sal
|