Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
FORUM
The Coach
The Coach
Ultimu' antrenament din Yepp 5
Scris Miercuri, 14 Iulie la 21:27:14

Salut baieti si fete,

Tragem linie la sfarsit de Y5 in antrenamentu' asta. E antrenamentu' in care o sa fac anuntu' pe care il asteapta toata lumea: data cand incepe Y6!

Da' pana atunci m-am gandit sa spun si io cativa de Bravo pentru:
- grupurile in care s-a stat in Vestiar
- capitanii care au dat copy-paste
antrenamentelor mele si le-au pus in Vestiar
- yepperii care s-au intalnit sa vada meciuri impreuna!
- yeperii care au intrat in Yepp 5 si s-au tinut de treaba
- yepperii care joaca din 2008! si inca mai pot sprinta in clasament (cum ar spune Molico)
- yeperilor care si-au activat Offsideu' si au stat online in meciu' pentru care si-au activat Offsideu'!
- yepperilor care si-au epuizat toate Tacklingurile (aici m-au suparat mai multi ca le-au consumat prea devreme!)
- New Yepp Generation de pe Forum!

Veteranilor le-am spus "Bravo cu :)" in Conferinta cu ei. Au aplicat tactica incingatoare! "Vreau sa fiu cel mai bun in grupu' meu de prieteni!" Cu asa mentalitate, grupu' poate castiga maxim!

Vin acu' si anunt Premiu' Fair-Play. El consta intr-o diploma onorifica + un tricou Yepp 5 editie speciala. C Ex a hotarat sa i-l acorde lu' claudinho.
Pentru posturile:
"Felicitari!"
Scris Luni, 12 Iulie la 12:37:25
grupului campion VETERANII,premiantilor in top membrii si celor 23 de cistigatori ai locului 1 in grup meritati din plin aceste distinctii
+
"sal"
Scris Luni, 12 Iulie la 13:16:20
mie imi place sa cistig ,dar stiu sa si pierd cind vad ca cineva e mai bun ca mine si pot sa recunosc asta,inca odata felicitari,le meritati

Si acu', vestea vestilor! Urmatoru' Antrenament e pe 1 Septembrie cand deschidem pariu' pentru Romania - Albania. Meciu' se joaca pe 3 Septembrie! Intram in cantonamentu' din AO pentru Y6.

Sa n-o mai lungesc nu?
Bine.

Yepp 6 incepe Marti 14 Septembrie cu prima zi de meciuri in grupele Champions League!

Tipurile Zilei

1. De maine se da liber la transferuri.
2. Peluza ramane deschisa in vacanta Yepp.
3. N-am bolduit nimic sa fiu sigur ca o sa cititi tot Antrenamentu'.

Content
19:45
Concordia
Chiajna
Pandurii

21:45
Bayern
Munich
Chelsea

$('#s3').cycle({
		    fx:     'turnLeft',
		    speed:   1