podolski
|
inviter
Scris Luni, 12 Iulie la 16:22:20
daca vreti sa tr invitatii reparati fratilor inviter-ul...de la inceputul competitiei am tot incercat si degeaba
P.S. Am primit mesaj cum ca ,,baietii de la soft lucreaza la asta acum'' si tot nu l-au reparat :(
|
|
|
Citez postul membrului podolski scris Luni, 12 Iulie la 16:22:20
inviter
daca vreti sa tr invitatii reparati fratilor inviter-ul...de la inceputul competitiei am tot incercat si degeaba
P.S. Am primit mesaj cum ca ,,baietii de la soft lucreaza la asta acum'' si tot nu l-au reparat :(
|
Florianbala
|
...
Scris Luni, 12 Iulie la 16:16:02
dar 408 postari doar in yepp 5?..scz celor pe care i-am sacait cu postarile :))
|
|
|
Citez postul membrului Florianbala scris Luni, 12 Iulie la 16:16:02
...
dar 408 postari doar in yepp 5?..scz celor pe care i-am sacait cu postarile :))
|
The Coach
|
Cititi ce-am anuntat
Scris Luni, 12 Iulie la 16:14:58
Vine Molico si spune mai in detaliu. Ii spun sa nu deschida topic separat si sa intre aici. Acum pregateste un editorial cu lupta din grupurile in care campionii au castigat si la tragerea la sorti. Da' il conving sa faca o pauza si sa intre aici.
|
|
|
Citez postul membrului The Coach scris Luni, 12 Iulie la 16:14:58
Cititi ce-am anuntat
Vine Molico si spune mai in detaliu. Ii spun sa nu deschida topic separat si sa intre aici. Acum pregateste un editorial cu lupta din grupurile in care campionii au castigat si la tragerea la sorti. Da' il conving sa faca o pauza si sa intre aici.
|
ady0890
|
ms...
Scris Luni, 12 Iulie la 16:14:56
...
ai dreptate,important e ca avem cate-o distinctie :))...suntem onorati yepp :))....felicitari ady si tie :))
ink odata felicitari si tie ....si sa fi mandru....vom fi acolo in HALL OF FAME...Doamne ce sezon;))
|
|
|
Citez postul membrului ady0890 scris Luni, 12 Iulie la 16:12:22
ms...
ink odata felicitari si tie ....si sa fi mandru....vom fi acolo in HALL OF FAME...Doamne ce sezon;))
|
sushi
|
Multumesc!
Scris Luni, 12 Iulie la 16:14:44
Vreau sa va multumesc tuturor celor care ati citit postul si tuturor celor care m-ati votat. Sunt extrem de onorat pt premiul acesta. Ma bucur sa stiu ca ceea ce scriu place. Felicitari si tuturor celorlalti nominalizati pt posturile lor. Felicitari si castigatorilor de la celelalte categorii!
Special thx: RoManiacs si Otzelarii kamikaze.
|
|
|
Citez postul membrului sushi scris Luni, 12 Iulie la 16:14:44
Multumesc!
Vreau sa va multumesc tuturor celor care ati citit postul si tuturor celor care m-ati votat. Sunt extrem de onorat pt premiul acesta. Ma bucur sa stiu ca ceea ce scriu place. Felicitari si tuturor celorlalti nominalizati pt posturile lor. Felicitari si castigatorilor de la celelalte categorii!
Special thx: RoManiacs si Otzelarii kamikaze.
|
Florianbala
|
...
Scris Luni, 12 Iulie la 16:12:22
"Quote" ady0890, Luni, 12 Iulie la 16:11
bv frate...
pana la urma am castigat amn2 cate ceva...dar nu unde ne propusesem;)) BV!!!
ai dreptate,important e ca avem cate-o distinctie :))...suntem onorati yepp :))....felicitari ady si tie :))
|
|
|
Citez postul membrului Florianbala scris Luni, 12 Iulie la 16:11:14
...
|
ady0890
|
bv frate...
Scris Luni, 12 Iulie la 16:11:14
ms Robi
:)) woaw cate postari am avut :))nu-mi vine sa cred:))..cred ca din cauza asta am probleme cu tastatura :))
|
|
|
Citez postul membrului ady0890 scris Luni, 12 Iulie la 16:09:51
bv frate...
|
loryblue
|
diseara aflam
Scris Luni, 12 Iulie la 16:10:55
"Quote" podolski, Luni, 12 Iulie la 16:07
felicitari castigatorilor
Se poate sti si cate voturi au avut cei nominalizati?
o sa faca Alex o conferinta si cred k o sa aflma ce si cum...
|
|
|
Citez postul membrului loryblue scris Luni, 12 Iulie la 16:07:33
diseara aflam
o sa faca Alex o conferinta si cred k o sa aflma ce si cum...
|
steaua2050
|
felicitari castigatorilor speciali!
Scris Luni, 12 Iulie la 16:10:14
si la mai multe pe viitor!
|
|
|
Citez postul membrului steaua2050 scris Luni, 12 Iulie la 16:10:14
felicitari castigatorilor speciali!
si la mai multe pe viitor!
|
Florianbala
|
ms Robi
Scris Luni, 12 Iulie la 16:09:51
:)) woaw cate postari am avut :))nu-mi vine sa cred:))..cred ca din cauza asta am probleme cu tastatura :))
|
|
|
Citez postul membrului Florianbala scris Luni, 12 Iulie la 16:09:51
ms Robi
|