sushi
|
Asa de popular? :|
Scris Luni, 12 Iulie la 18:59:18
Multumesc, multumesc! Sunt foarte placut socat! :)
|
|
|
Citez postul membrului sushi scris Luni, 12 Iulie la 18:59:18
Asa de popular? :|
Multumesc, multumesc! Sunt foarte placut socat! :)
|
alexmolico
Editorialist
|
Voturile de la premiile de popularitate
Scris Luni, 12 Iulie la 18:41:39
Va salut si eu dupa seara memorabila a Finalei. Am purtat tratative azi pentru Conferintele de presa care vor urma in zilele de pana la vacanta.
:)
Vin cu detalii despre premiile de popularitate fiindca ele au nevoie de unele informatii suplimentare. Premiile statistice sunt clare, masoara performanta in bet si pot fi urmarite in liniile de clasament ale jucatorilor nominalizati.
Probabil ca i-ati felicitat deja prin mesaj pe castigatorii premiilor speciale (de popularitate si statistice). In aceasta seara, castigatorii de la premiile de popularitate vin si pe Forum pentru Conferintele de presa Yepp.
De la 21:00 sushi, autorul celui mai frumos topic in viziunea voastra celor care ati votat, de la 21:30 ade_la, votata pentru profilul original si de la 22:00 21Silva21 laureatul de la categoria Cel mai popular jucator.
Din datele primite de la baietii de la soft reiese ca numai 1436 de yepperi au votat la premiile de popularitate dintre cei 3438 care au rezistat pana la Finala jucand si ultimul act al Cupei Mondiale in Y5.
Privim primul 11 al nominalizatilor de la categoria cu 23 de nominalizati:
CEL MAI POPULAR JUCATOR
XI pistolarii 81 de voturi
X Oli svn 82 de voturi
IX Florianbala 83 de voturi
VIII CARRICK 84 de voturi
VII mihailicious 85 de voturi
VI lyvyustefan 88 de voturi
V Robi87 91 de voturi
IV kriptmelody 102 de voturi
III ady0890 106 de voturi
II sushi 108 de voturi
I 21Silva21 117 de voturi
Mergem la categoria cel mai frumps post acolo unde sushi a castigat desi avea doua posturi nominalizate.
Aceasta e ordinea in Top 3:
III Kriptmelody - Salut Alex ("Arbitraj video si i... 246
II 21Silva21 - SUA-Algeria [ This is called soccer ] ... 251
I Sushi - Ziua Oscarurilor a trecut, it`s Y(epp) Day... 275
Am urmarit cu interes voturile de la aceasta categorie. Va ofer si voturile urmatorilor 3 clasati:
OLi svn - : ) ) ("Sa povestim Cupa Mondiala")<... 202
mihailicious - Frumos ("Sa povestim Cupa Mondi... 188
Robi87 - Eu m-am referit in general ("Se rep... 118
In ceea ce priveste cel mai original profil de jucator, vorbim de o traditie deja instaurata. Din nou, titlul este cucerit de o fata: ade_la. Ordinea in Top 3 a fost aceasta:
ade_la 164 de voturi, urmata de Geodana cu 134 voturi si adyyno1 cu 126 de voturi.
Felicitari tuturor nominalizatilor. Presimt ca ii vom mai reintalni in lupta prentru premiile speciale din Yepp. Cei care au pierdut in Y5 pot castiga in Y6. Depinde de ei, dar si de voi, pentru ca voi decideti castigatorul.
|
|
|
Citez postul membrului alexmolico scris Luni, 12 Iulie la 18:41:39
Voturile de la premiile de popularitate
Va salut si eu dupa seara memorabila a Finalei. Am purtat tratative azi pentru Conferintele de presa care vor urma in zilele de pana la vacanta.
:)
Vin cu detalii despre premiile de popularitate fiindca ele au nevoie de unele informatii suplimentare. Premiile statistice sunt clare, masoara performanta in bet si pot fi urmarite in liniile de clasament ale jucatorilor nominalizati.
Probabil ca i-ati felicitat deja prin mesaj pe castigatorii premiilor speciale (de popularitate si statistice). In aceasta seara, castigatorii de la premiile de popularitate vin si pe Forum pentru Conferintele de presa Yepp.
De la 21:00 sushi, autorul celui mai frumos topic in viziunea voastra celor care ati votat, de la 21:30 ade_la, votata pentru profilul original si de la 22:00 21Silva21 laureatul de la categoria Cel mai popular jucator.
Din datele primite de la baietii de la soft reiese ca numai 1436 de yepperi au votat la premiile de popularitate dintre cei 3438 care au rezistat pana la Finala jucand si ultimul act al Cupei Mondiale in Y5.
Privim primul 11 al nominalizatilor de la categoria cu 23 de nominalizati:
CEL MAI POPULAR JUCATOR
XI pistolarii 81 de voturi
X Oli svn 82 de voturi
IX Florianbala 83 de voturi
VIII CARRICK 84 de voturi
VII mihailicious 85 de voturi
VI lyvyustefan 88 de voturi
V Robi87 91 de voturi
IV kriptmelody 102 de voturi
III ady0890 106 de voturi
II sushi 108 de voturi
I 21Silva21 117 de voturi
Mergem la categoria cel mai frumps post acolo unde sushi a castigat desi avea doua posturi nominalizate.
Aceasta e ordinea in Top 3:
III Kriptmelody - Salut Alex ("Arbitraj video si i... 246
II 21Silva21 - SUA-Algeria [ This is called soccer ] ... 251
I Sushi - Ziua Oscarurilor a trecut, it`s Y(epp) Day... 275
Am urmarit cu interes voturile de la aceasta categorie. Va ofer si voturile urmatorilor 3 clasati:
OLi svn - : ) ) ("Sa povestim Cupa Mondiala")<... 202
mihailicious - Frumos ("Sa povestim Cupa Mondi... 188
Robi87 - Eu m-am referit in general ("Se rep... 118
In ceea ce priveste cel mai original profil de jucator, vorbim de o traditie deja instaurata. Din nou, titlul este cucerit de o fata: ade_la. Ordinea in Top 3 a fost aceasta:
ade_la 164 de voturi, urmata de Geodana cu 134 voturi si adyyno1 cu 126 de voturi.
Felicitari tuturor nominalizatilor. Presimt ca ii vom mai reintalni in lupta prentru premiile speciale din Yepp. Cei care au pierdut in Y5 pot castiga in Y6. Depinde de ei, dar si de voi, pentru ca voi decideti castigatorul.
|
edyedu10
|
Sal
Scris Luni, 12 Iulie la 18:38:27
Unde pot da sa fiu si eu inviter ca am multi prieteni sa stiu daca pot ca sa am sanse la premiile viitoare :)
Ms Anticipat
|
|
|
Citez postul membrului edyedu10 scris Luni, 12 Iulie la 18:38:27
Sal
Unde pot da sa fiu si eu inviter ca am multi prieteni sa stiu daca pot ca sa am sanse la premiile viitoare :)
Ms Anticipat
|
podolski
|
TOP ALL TIME...actualizat
Scris Luni, 12 Iulie la 18:17:16
Am urcat pe 21...stau binisor :D
|
|
|
Citez postul membrului podolski scris Luni, 12 Iulie la 18:17:16
TOP ALL TIME...actualizat
Am urcat pe 21...stau binisor :D
|
ady0890
|
Alex sau The Coach!
Scris Luni, 12 Iulie la 18:09:45
...eu ca cel mai bun inviter primesc tricou editie speciala Yepp nu?
Imi aleg eu meciul la care am castigat biletele?Daca DA, in ce perioada sa fie?
Multumesc si inca odata FELICITARI castigatorilor!
|
|
|
Citez postul membrului ady0890 scris Luni, 12 Iulie la 18:09:45
Alex sau The Coach!
...eu ca cel mai bun inviter primesc tricou editie speciala Yepp nu?
Imi aleg eu meciul la care am castigat biletele?Daca DA, in ce perioada sa fie?
Multumesc si inca odata FELICITARI castigatorilor!
|
Florianbala
|
..
Scris Luni, 12 Iulie la 17:09:40
...
felicitari tuturor castigatorilor si in special felicitari colegului meu florianbala care a avut un sfarsit de y5 senzational,ajungand de pe locurile 18-20 pe locul 5.felicitari!!!
ms Florine,si tu la fel erai :)).....dar eu am avut norocu' sa am 3 oracole :))) stii tu:)))
|
|
|
Citez postul membrului Florianbala scris Luni, 12 Iulie la 17:07:08
..
ms Florine,si tu la fel erai :)).....dar eu am avut norocu' sa am 3 oracole :))) stii tu:)))
|
dinamovist18
|
...
Scris Luni, 12 Iulie la 17:07:08
felicitari tuturor castigatorilor si in special felicitari colegului meu florianbala care a avut un sfarsit de y5 senzational,ajungand de pe locurile 18-20 pe locul 5.felicitari!!!
|
|
|
Citez postul membrului dinamovist18 scris Luni, 12 Iulie la 17:07:08
...
|
Florianbala
|
am uitat,scz
Scris Luni, 12 Iulie la 16:35:44
felicitari tuturor castigatorilor,ceilalti yepp-eri,care nu discuta deloc nici pe forum,nici in vestiar,spuneti-va fratilor parerea la meciuri si la diferite articole ca pana la urma din cauza asta am intrat in yepp...cel putin eu
|
|
|
Citez postul membrului Florianbala scris Luni, 12 Iulie la 16:35:44
am uitat,scz
felicitari tuturor castigatorilor,ceilalti yepp-eri,care nu discuta deloc nici pe forum,nici in vestiar,spuneti-va fratilor parerea la meciuri si la diferite articole ca pana la urma din cauza asta am intrat in yepp...cel putin eu
|
21Silva21
|
wow. :x
Scris Luni, 12 Iulie la 16:33:14
Chiar nu ma asteptam sa ies cel mai popular jucator in Yepp 5.Multumesc celor ce m-au votat. Ne auzim deseara in conferinta ;)
|
|
|
Citez postul membrului 21Silva21 scris Luni, 12 Iulie la 16:33:14
wow. :x
Chiar nu ma asteptam sa ies cel mai popular jucator in Yepp 5.Multumesc celor ce m-au votat. Ne auzim deseara in conferinta ;)
|
ady0890
|
merge....
Scris Luni, 12 Iulie la 16:24:48
"Quote" podolski, Luni, 12 Iulie la 16:22
inviter
daca vreti sa tr invitatii reparati fratilor inviter-ul...de la inceputul competitiei am tot incercat si degeaba
P.S. Am primit mesaj cum ca ,,baietii de la soft lucreaza la asta acum'' si tot nu l-au reparat :(
dak intr-adevar vrei sa trimiti! Te folosesti de inviterul ala mai mic de mai jos prin care chemi cate o persoana!:)
|
|
|
Citez postul membrului ady0890 scris Luni, 12 Iulie la 16:22:20
merge....
dak intr-adevar vrei sa trimiti! Te folosesti de inviterul ala mai mic de mai jos prin care chemi cate o persoana!:)
|