FORUM
The Coach
The Coach
CASTIGATORII PREMIILOR SPECIALE IN YEPP 5
Scris Luni, 12 Iulie la 16:03:49

Salut baieti si fete,
Hai sa n-o lungesc. Vine mai tarziu Alex Molico si povesteste mai pe lung despre castigatorii la popularitate. Io va spun castigatoru', el o sa va spuna si voturile luate de toti:

Castigatorii de la popularitate:

CEL MAI POPULAR JUCATOR IN YEPP 5 – 21Silva21
CEL MAI FRUMOS POST – sushi cu Ziua Oscarurilor a trecut It’s Y(epp) Day!
CEL MAI ORIGINAL PROFIL – ade_la

Acu’ hai sa va spun castigatorii de la premiile statistice:

CEL MAI BUN LA LINII YEPP - boni cu 8 Yeppuri
Si samuraye3 a facut tot 8 linii da’ e cu 300 de locuri mai jos ca boni in Top Membri.
CEL MAI BUN LA SCOR EXACT – boni cu 11 scoruri exacte corect pronosticate
CEL MAI BUN LA MARCATORI - JustMe cu 18 marcatori
godfroa a pariat si el 15 jucatori da e cu 330 de locuri mai jos in Top Membri ca JustMe.
CEL MAI BUN LA SPECIALE – iulieana10 cu 25 de puncte
phplog a castigat si el 25 de puncte da’ e mai jos ca iulieana10 cu 1000 de locuri in Top Membri.
CEL MAI BUN LA GENERALE – marinero63 cu 86 puncte
CEL MAI BUN LA TACKLING – AmFani cu 15 puncte castigate
CEL MAI BUN LA OFFSIDE - papapius
- n-a fost nimeni ales de 2 ori asa ca avem 42 de jucatori cu cate 1 punct la Offisde. papapius sta cel mai bine in Top Membri.
CEL MAI ACTIV PE FORUM – Florianbala cu 408 posturi
CEL MAI BUN INVITER – ady0890 care a legitimat 36 de membri noi

Top 3 arata asa:
ady0890 - a adus 36 de oameni
21Silva21 - a adus 4 oameni
jedi - a adus 3 oameni

ady0890 primeste tricou + 2 bilete la un meci tare din Liga I, 21Silva21 si jedi primesc cate 2 bilete la un derby din Liga I.

Total posturi: 43
CARRICK
CARRICK
Salut The Coach ,Alexmolico,si colegi yepp
Scris Marti, 13 Iulie la 11:24:43
Supercupa Romaniei trebuia jucata intre castigatoarea campionatului si a cupei deci cfr cu cfr si in trecut nu sa jucat cand sa intamplat asa acum au schimbat regulamentul?
clau391
clau391
Campion Yepp 5
salut
Scris Luni, 12 Iulie la 23:52:52
"Quote" DanD, Luni, 12 Iulie la 19:05
BRAVO CAPITANE
FELICITARI SUSHI...meriti din plin aprecierile noastre.
...
papapius
papapius
felicitari tuturor
Scris Luni, 12 Iulie la 23:10:05
Cred ca la premiile statistice ar mai trebui sa fie o sesctiune : CEL MAI BUN LA PARIURI MECIURI . Nu sunteti de acord ?
Gerrard88
Gerrard88
felicitari
Scris Luni, 12 Iulie la 22:03:09
felicitari castigatorilor!
Florianbala
Florianbala
uitasem
Scris Luni, 12 Iulie la 20:35:33
ii multumesc lui Catalin xxx el a fost primul care m-a invatat tainele yepp-ului si m-a initiat cu offside-ul,tackling-ul si completarea profilului(care mi-a adus si nominalizarea la cel mai original profil) :)) si am preluat si sfatul lui,acela sa particip pe forum si tocmai acest lucru mi-a adus premiul,era sa uit si datorita turelor prin ce si cum care mi le-a dat The Coach...antrenament dur dar de folos :))
kriptmelody
kriptmelody
Felicitari!
Scris Luni, 12 Iulie la 20:20:04
In primul rand, vreau sa felicit castigatorul premiului de popularitate. 21Silva21 este pariul meu cel mai mare in aceasta comunitate. Abia astept sa-l prind la conferinta! Am 1.000.000 de intrebari :D

Felicitari lui sushi pentru toate editorialele cu care ne-a obisnuit si mai ales pentru cel cu care si-a adjudecat premiilor.

Si adelei pentru ca i-a "cucerit" pe baieti, care in comunitatea Yepp mizeaza in continuare pe noi! ;-)

De asemenea, va multumesc pentru toate voturile voastre, inseamna foarte mult pentru mine!
Robi87
Robi87
Multumesc tuturor!
Scris Luni, 12 Iulie la 19:06:53
Celor care m-au votat,atat la premiile de popularitate,cat si la cealalta sectiune.Sunt surprins ca am strans atatea voturi si nu pot decat sa ma bucur!
Din pacate rata de votare a fost destul de mica,aproximativ 42% din cei care ar fi putut vota,ma asteptam la macar 50%.Poate pe viitor vor deveni mai interesante aceste voturi pentru lumea din yepp!
ady0890
ady0890
Si eu ma mir;))
Scris Luni, 12 Iulie la 19:06:00
"Quote" sushi, Luni, 12 Iulie la 18:59
Asa de popular? :|
Multumesc, multumesc! Sunt foarte placut socat! :)
Multumesc tuturor celor care m-au votat!...nu ma gandeam ca e asa strans podiumul:)...

Sunt foarte mandru de acest loc 3 si placut surprins pentru ca am strans peste 100 de voturi (chiar nu ma asteptam).

Sper ca toti cei care au fost nominalizati, dar care nu au castigat sa nu renunte si sa revina in YEPP 6 si cu mai multa pofta de victorie! Eu o sa fiu unul din cei care in YEPP 6 vor da si mai mult decat in Y5!
DanD
DanD
BRAVO CAPITANE
Scris Luni, 12 Iulie la 19:05:33
FELICITARI SUSHI...meriti din plin aprecierile noastre.
Florianbala
Florianbala
sal
Scris Luni, 12 Iulie la 19:05:15
"Quote" edyedu10, Luni, 12 Iulie la 18:38
Sal
Unde pot da sa fiu si eu inviter ca am multi prieteni sa stiu daca pot ca sa am sanse la premiile viitoare :)

Ms Anticipat
in stanga ai mare scris yepp,dai click acolo si vezi ca in dreapta ai invita-ti prietenii,alegi tu de acolo prin ce metoda ii(hi5,facebook etc) inviti ;)...bafta
Content
21:30
Holstein
Kiel
Borussia
Dortmund

23:00
Athletic
Bilbao
Mirandes

21:45
Swindon