Descopera

Te-ai gandit la nick-ul pe care il vei avea in comunitatea Yepp? Da? Atunci click pe butonul Creeaza-ti un cont Yepp, completeezi campurile profilului si devii membru Yepp!Intrece-te cu prietenii in pronosticuri!
Presezon Rusia 2018!
FA-TI CONT!

Grupuri

Echipele formate din prieteni care joaca Yepp. Poti creea tu un Grup nou, sau poti intra intr-un Grup deja existent care nu are lotul de 23 de membri complet. Joaca pentru a fi cel mai bun in Grupul tau!

 1. Football Champions
  23 Membri
  Football Champions

  0

 2. Dinamo Mania
  23 Membri
  Dinamo Mania

  Viata e cel mai mare joc de noroc cu castig infinit jucat vreodata ..:)

 3. Stiinta Craiova
  24 Membri
  Stiinta Craiova

  Chiar si cea mai inteleapta minte mai are ceva de invatat

 1. Forum  Locul unde comunitatea Yepp intra in dialog pe teme de fotbal. Nu poti fi mereu de acord cu ceilalti. Precis ai opinia ta. Spune-o pe Forum si cateva mii de jucatori o pot citi si comenta.
 2. 18.02.2018 13:34 / scris de: (72 Comentarii)

  DINAMO - FCSB / Azi 20:45 / Telekom Sport, Look TV / Et. 25 Liga I

  In editia 100 a campionatului, Dinamo si FCSB se vor infrunta intr-un meci care va avea incarcatura emotionala a Eternului Derby. Dupa victoria in fat... Citeste

 3. 14.02.2018 16:34 / scris de: The Editor (46 Comentarii)

  ȘI YEPP E ÎNDRĂGOSTIT DE VOI!

  S-a aprins nocturna pe Yepp! La 10 ani de la lansarea oficială a unui produs unic românesc, jocul Yepp. Sperăm să fie un cadou pentru toți priet... Citeste

 4. Vezi mai mult »
 1. Vestiar  Blogul grupului. Aici comunici cu toti coechipierii in privat. Nu te vezi cu prietenii zi de zi sa stati la o bere si sa comentati ultimele rezultate. In Vestiar le poti demonstra mereu ca ai dreptate. Discutia nu trebuie sa se incheie cand barmanul striga "Ultima comanda!"