Descopera

Te-ai gandit la nick-ul pe care il vei avea in comunitatea Yepp? Da? Atunci click pe butonul Creeaza-ti un cont Yepp, completeezi campurile profilului si devii membru Yepp!Intrece-te cu prietenii in pronosticuri!
YEPP 21 Mondial Rusia 2018
FA-TI CONT!

Grupuri

Echipele formate din prieteni care joaca Yepp. Poti creea tu un Grup nou, sau poti intra intr-un Grup deja existent care nu are lotul de 23 de membri complet. Joaca pentru a fi cel mai bun in Grupul tau!

 1. Granata Boys
  23 Membri
  Granata Boys

  Multi se uita putin cunosc.

 2. Grup
  23 Membri
  Grup

  0

 3. Artistii fotbalului
  35 Membri
  Artistii fotbalului

  Yepp.ro! Intotdeauna la victorie!!!!

 1. Forum  Locul unde comunitatea Yepp intra in dialog pe teme de fotbal. Nu poti fi mereu de acord cu ceilalti. Precis ai opinia ta. Spune-o pe Forum si cateva mii de jucatori o pot citi si comenta.
 2. 20.06.2018 18:03 / scris de: (3 Comentarii)

  IRAN-SPANIA/ Gr.B Et.2 / 21:00 TVR 1, TVR HD

  Iranul spera sa reziste cat mai multe minute in fata Spaniei si cine stie... poate chiar sa razbune pe final de meci ghinionul teribil avut in meciul ... Citeste

 3. 20.06.2018 13:35 / scris de: (3 Comentarii)

  URUGUAY-ARABIA SAUDITĂ 1-0 (1-0) cu 9 Yepp!

  Super-atacanții Suarez și Cavani nu mai pot sta la mâna fundașilor care i-au salvat cu Egiptul atât în defensivă cât și în avanposturi unde ... Citeste

 4. Vezi mai mult »
 1. Vestiar  Blogul grupului. Aici comunici cu toti coechipierii in privat. Nu te vezi cu prietenii zi de zi sa stati la o bere si sa comentati ultimele rezultate. In Vestiar le poti demonstra mereu ca ai dreptate. Discutia nu trebuie sa se incheie cand barmanul striga "Ultima comanda!"